Tetovë: Sërish defekte, qytetarët pa ujë

35

Ka disa dite që Tetova është sërish pa ujë të mjaftushëm. Qytetarët kanë denoncuar për sasi të pamjaftueshme të ujit, kurse në disa lagje, nga orët e pasdites, nuk ka pasur aspak ujë.

Nga Ndërmarrja Publike Komunale “Tetova” thonë se po përballen sërish më një defekt, kësaj radhe në në stacionin filtrues.

NPK “TETOVA” – TETOVË

Ju informojmë se sot (31.03.2021),për shkak të një defekti në Stacionin e filtrimit tek filtrat nr.5 dhe 6, do të ketë ulje te sasisë së ujit për pije deri në përfundim të defektit. Punëtorë të ndërmarjes nga NJ.P.”Ujësjellësi dhe Kanalizimi “ do të jenë te angazhuar maksimalisht për një sanim më të shpejt dhe më efikas të defektit.

Drejtori I NPK “Tetova”, Xhela Ceka, për Klan Maqedoni ka konfirmuar defektin në stacionet filtruese duke shtuar se ekipet e punës janë në terren për të sanuar dhe mënjanuar defektet. Ai siguroi se deri në orët e pasditës do të zgjidhekt ky problem. /KlanMacedonia