28.6 C
Tetovo
E hënë, 22 Korrik, 2024
BallinaLajmeTemperaturat në Tetovë sot deri në 38 gradë celsius

Temperaturat në Tetovë sot deri në 38 gradë celsius

Qëndroni larg të nxehtit

Shmangni të dilni jashtë dhe të bëni aktivitete të rënda gjatë kohës më të nxehtë të ditës

Qëndroni në hije. Mos harroni se temperaturat e perceptuara në diell mund të jenë 10-15 ˚C më të larta

Kaloni 2-3 orë gjatë ditës në një vend të freskët

Jini të vetëdijshëm për rrezikun.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments