Pendarovski: Pritja e vaksinave mund të vonojë regjistrimin

109

Presidenti i Maqedonisë, Stevo Pendarovski në një intervistë me Kanal 77 tha se pritja e vaksinave mund të vonojë afatin e regjistrimit për një ose dy muaj.

-Vetëm për shkak të argumenteve të opozitës së VMRO-DPMNE dhe të Majtës, që për shkak të pandemisë ato nuk mund të hapen për ju that Nëse ky është një problem, duke pritur vaksinat, për shkak të frikës tek disa qytetarë, për shkak të një pandemie vetëm, pse mos ta shtyni për një muaj apo dy?! Na duhet regjistrimi, problemi nuk është ligji, por termi. Nëse kurora është një problem, qeveria mund të konsiderojë shtyrjen e saj për një muaj apo dy, tha Pendarovski.