Zaevi / Këstet e kredive për muajin prill, maj dhe qershor do të shtyhen për në korrik (VIDEO)

211

Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në emisionin debativ Click Plus në të cilën u debatua për masat ekonomike në periudhë të pandemisë ka deklaruar se për qytetarët dhe kompanitë e prekura nga virusi Covid-19, këstet e kredive për muajin prill, maj dhe qershor do të shtyhen për në korrik.