VMRO-DPMNE:Talat Xhaferi të tregojë dokumentin e nënshkruar nga Karaxhovski që deputetët të hyjnë me skafandera

76

Talat Xhaferi tha mbrëmë se Karaxhovski ndryshoi protokollet dhe lejoi deputetë pozitivë të merrnin pjesë në Kuvend. Karaxhovski nuk ka asnjë bazë ligjore për të ndryshuar protokollet. Ne i bëjmë thirrje Talat Xhaferi, Kryetari i Kuvendit, të shpallë publikisht dokumentin në bazë të të cilit Karaxhovski lejoi lëvizjen e lirë të deputetëve dhe lëshimin e protokolleve, thuhet në deklaratën e VMRO-DPMNE.

“Të lejohet inspektimi publik nëse ekziston një dokument i tillë që do të ishte një precedent ligjor. Cili është dokumenti që pezullon ligjet për disa orë?

A e pranoi Xhaferi me këtë që Zarko Karadzovski, kryetari i Komisionit për Sëmundje Infektive, bëri një dokument të falsifikuar ose një dokument i tillë nuk ekziston. Karadzovski dhe Xhaferi duhet të përgjigjen se cila është e vërteta. “Ose Xhaferi po gënjen ose Karadzovski po shkel ligjin,” tha VMRO-DPMNE.