VIDEO/ Protesta në Berlin për masat koronavirus ,ka të paraburgosur

246

Protesta shpërtheu dje në Berlin për masat për të frenuar përhapjen e koronavirusit dhe kufizimet në lëvizjen e qytetarëve gjermanë.