VIDEO / Valle duke u hedhur në Gjevgjeli gjatë orës së policisë ?!

239

linku

https://www.libertas.mk/video-oro-se-vrteshe-vo-gevgeli%D1%98a-za-vreme-na-policziskiot-chas/

Fotografitë dhe videot që pretendohet se janë marrë sot në Gjevgjeli gjatë orës së policisë, po shpërndahen në rrjetet sociale Facebook dhe Twitter. Ata tregojnë më shumë njerëz që luajnë duke kërcyer në mes të rrugës.

Гевгелија денес

Весело и во Гевгелија денес

Geplaatst door Seir op Zondag 19 april 2020
Image
Image