(Video) Petrushevski-VMRO-DPMNE : Sedat Peker kishte një numër të dyfishtë ID dhe ishte në ndërtesën e qeverisë

75

Personi që bashkon skandalet Mafia 1 dhe 2 është Sedat Peker, ai kishte një kartë identiteti me një identitet të vjedhur – Xhedan Ahmedovski, dhe se ky Xhedan Ahmedovski gjithashtu kishte një numër të dytë ID në emër të Xheladin Ahmedovski, pretendon Brane Petrushevski, deputeti VMRO DPMNE.

Ai thotë se Kryeministri Zoran Zaev duhet të përgjigjet se çfarë po kërkonte ky person në marrëveshjet me partnerët e tij të koalicionit dhe nëse Sedat Peker kishte marrëveshje në qeveri dhe në çfarë mase, me kë?

“A është diskutuar ndonjë biznes në mjete të tilla dhe a është i përfshirë vëllai i tij Vice?” Spasovski dhe Zaev ishin një rrjet dhe logjistikë e veprimeve të tilla të paligjshme, dhe kjo është arsyeja pse ata duhet të japin dorëheqjen, dhe Ministri Spasovski doli se ai nuk luftoi kundër mafies, por u bë miku i saj më i mirë. “Ne ju bëjmë thirrje që menjëherë të përcaktoni dhe inspektoni të gjithë materialin zgjedhor në KSHZ dhe të përcaktoni se sa prej këtyre njerëzve kanë ushtruar të drejtën e tyre për të votuar dy herë, dhe se si kjo ka ndikuar në rezultatin e zgjedhjeve,” tha Petrushevki.

Sipas tij, ekziston një dyshim serioz se ne kemi një koalicion në pushtet që vodhi zgjedhjet.