VIDEO) Mickoski: Të gjithë njerëzit e Zaevit nuk mund të jenë deri në fyt me krim dhe ai të jetë i lamë

67

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski nuk mund të reagojë ndaj krimit të Zaevit, dhe ai është i pastër, ai reagon përmes rrjetit social në Facebook.

  • Zaev gjithashtu e dinte kush ishte inovatori dhe kush ishte blerësi me para të shtetit. Isshtë e pamundur që të gjithë njerëzit e Zaevit të ngopen me dyshime për krim, dhe që ai të jetë i sinqertë. Shikoni videon. Peshku mban erë nga koka, shkruan Mickoski në postimin e tij