Mesut Shabani -Dedikim nipit Drin Shabanit dhe mbeses Rubines- ripostim

188

Mesut Shabani

Dedikim -nipit Drin Shabanit dhe mbeses Rubines edhe pse jeni ne CH duhet te jeni krenar per gjyshin kur krijohej historia e shqiptarëve ne Maqedoni ai ishte aty ku duhej dhe ne anen e duhur…me kerkesen e gjyshit tuaj z. Mesut Shabani nga Tetova iu leshua ky vertetim …e vakët e vakët…nuk fshehet dielli me shoshë…ka edhe dokumentacion tjeter per kontribute tjera por çdo gje ne kohe te vete…Ju Dua Rubina dhe Drini

Mesut Shabani …flet dokumenti për vitin 1994
Mesut Shabani antarë i Shoqatës Botrore të Gazetarëve IFJ
Mesut Shabani antarë i Shoqatës së Gazetarëve në Maqedoninë e Veriut