Komitët bënë një spektakël të Pashkëve në Draçevë -Shkup(Video)

144

Një pamje spektakolare sonte e realizuar nga grupi më i madh i tifozëve në Maqedoni.KOMITËT

Përkatësisht, me rastin e festës më të madhe të krishterë, Komitetet kishin shfaqjen e tyre piroteknike pikërisht në mesnatë.

Ata thjesht E KALLËN Draçevën-Shkup dhe kështu festuan Pashkët në këto periudha të vështira – dhe sigurisht edhe një herë bëri të ditur që ata dinë të respektojnë historinë dhe traditën.