Pamje video nga Manastiri i Bigorskit: Ngjallja e Krishtit – Pashkëve …a u respektuan masat e Qeverisë ?!

243

linku

https://think.mk/2020/04/sledete-vo-zhivo-od-bigorski-manastir-voskresenie-hristovo-veligden/

Video live live transmetuar nga manastiri Bigorski, Ngjallja e Krishtit – Pashkëve (PASHA). Transferimi realizohet nga 2S Studio. video

Geplaatst door МАКЕДОНИЈА – MACEDONIA op Zaterdag 18 april 2020

Fotot tregojnë pjesmarje masive të klerit dhe njerëzve edhe pse urdhërat e Qeverisë ishin ndryshe …vlersoni