Gazetarët nga Kosova po spërhellen për TEZGA të majme në RMV, në vitin e zgjedhjeve në RMV. Na lini rahat o Milaim,Jeta,Berat,& Compani?!

33

www.telegrami.mk….Thirje vëllazërore dhe kolegiale për gazetarët tezgaxhi nga Kosova emrat e tyre po lakohen këtyre ditëve nga militantët partiak posaçërisht nga BDI në RMV . Jemi në prag të zgjedhjeve lokale dhe po bëhen plane …plane…pa hanxhiun …gazetarët autokton …Tash kur këngëtarët tallava dhe komplet estrada kosovare nuk po munden të gjejnë dasmat e tyre në RMV për shkak të Pandemisë ,ka një risi …vendin e tyre po e zënë gazetarët tezgaxhi nga Kosova dhe fajin për këtë e kanë të kompleksuarit nëpër partitë politike shqiptare në RMV,që gjoja po sjellin kremin e gazetarisë kosovare ,a kuptohet që ata për sytë e zi nuk vinin dhe mbase edhe për gjysmën vinin .Dorën thatë as kush nuk e puth .Lakohet emri i sjellsit të gazetarëve pra bëhet fjalë për ZKPRMV Artan Grubin si nismëtar i cili u akuzua edhe nga vetë Izet Mexhiti…por dhe nga revizioni shtetëror ku u tha se BDI ka harxhuar në vitin 2020 mbi 255.000 euro për marketing . Ok …edhe pse nuk është Ok …Paratë e qytetarëve janë harxhuar …Pamë viteve të kaluara miklimet gazetareske të Jeta Xharrës me porositësit …që gazetarëve vendor i iritoi nuk solli asnjë risi të formës gazetareske në të shprehur sepse atë e bënte edhe TV KANAL 5 në gjuhën maqedonase me vite por tash e kishim përkthim shqip por i porositur me pagesa ku u mor buka e gazetarëve vendor shqiptar në RMV…Pastaj ardhja e Blendit me Opinionin në Reçicë të Vogël dy a tre herë flitet për para që gazetarët autokton shqiptarë në RMV mund ti marrin sa rroga dy vjetore. Shkuarja te Berati dhe te Arian Çani e politikëbërësve nga RMV a pa pare ishte ,pak më pak se Blendi …Pra vërtetë u pasuruat por e shkatruat gazetarinë autoktone shqiptare në RMV…keq a mirë ajo që është ….TEZGAXHI TALLAVA GAZETAR …HANI ME MIJËRA BUKË ,ndërsa ne këtu për shkak juve vuajmë kafshatën e bukës…dhe shpërngulemi sepse kemi politikan të korruptuar që mbase në tezgat tuaja ndani gjysmën dhe të margjinalizuar nga politikëbërsit shqiptarë në RMV …dhe vërejmë kohëve të fundit tendencat bjeri samarit edhe Milaim Zekën se si po don me hy në TEZGAT e RMV deklaratat e tij kohëve të fundit për ndodhitë në RMV atë tendencë kanë …po o MILAIM ZEKA ishe deputet dhe nuk ngrite nga foltorja e parlamentit asnjëherë zërin për vëllezrit shqiptar këtu në RMV jo më për gazetarët apo mbase tash ke mbetur pa punë dhe muhabetet e kolegëve tu se në RMV është Eldorado Gazetareske ,po e bëjnë të veten …mbase keni të drejtë ZVKPRMV Artan Grubi duket dhe i lehtë për nga dorëdhënja e parave të taksapaguesve shqiptar (Artan Grubi nuk jep lekët e veta për atë është xhentil ,le ti jep të vetat atëherë flasim …mirëmëngjesi .).Një pyetje për gjithë ju mendjemëdhenjtë edhe për Jeta Xharrën edhe për Blendin ,edhe për Beratin ,por edhe Çanin mbi të gjitha edhe për Milaim Zekën nismëtarin e ri …EMISIONET E JUAJA NË CILËT FFESTIVALE NDËRKOMBËTARE TË MEDIUMEVE KANË MARË ÇMIME OSE TË PAKTËN KANË QENË TË NOMINUARA …PA LE TË JETË EDHE NË REGJION …ASNJË ÇMIM AS NOMINIM ….Edi Rama e tha për Vuçiçin Harta leshi bën …edhe në RMV gazetarët autokton thonë për emisionet e juaja Emisione leshi bëni… ju mendoni se nuk i shohim e as nuk i vërejnë gjërat …po ja që ju ka hasur thika në mjaltë …ja MUSA që vendosës për sjelljen tuaj është dikush tjetër ata që janë të kompleksuar …pra BOLL MË …ju nuk mund ti dini gjërat më mirë se gazetarët autokton shqiptarë pasi jemi për çdo ditë ,çdo orë këtu ,dhe ju me një ec e eja si Adem Peja i dini gjërat …ecni shikoni punën tuaj sepse do ju zëj nama e gazetarëve që po shpërngulen të cilët me rroga 250 euro në muaj çfarë të bëjnë,as rymën nuk mund të paguajnë …www.telegrami.mk