Regjistrimi, mbi 122 mijë persona janë regjistruar online

32

Mbi 20 mijë mërgimtarë janë vetëregjistruar gjatë fundjavës së kaluar, ndërsa numri i përgjithshëm i mërgimtarëve të vetëregjistruar ka kaluar mbi 121 mijë. Nga Enti shtetëror për Statistika, thonë se Zvicra, Gjermani dhe Italia vazhdojnë të jenë vendet prej ku janë regjistruar më shumë mërgimtarë.