Dimçe Arsovski -VMRO-DPMNE / Kriminelët në Maqedoni kanë shtetin e tyre…( video)

100

LSDM-ja dhe Zoran Zaevi po përpiqen të dëshpëruar të fshehin gjurmët e çështjes “Racket” që çojnë drejtpërdrejt tek ata. Vendimi për lirimin tashmë e të dënuarit nga çështja “Racket” – Zoran Mileski Kiçeec – është skandaloze dhe ata e lirojnë atë jo më pak dhe jo më shumë para fillimit të orës më të gjatë policore në krizën më të madhe me Kovid-19. Ata padyshim që prisnin momentin e duhur për ta liruar, akuzoi zëdhënësi i VMRO-DPMNE-së, Dimçe Arsovski….