MAKSIM DIMITRIEVSKI: Po luhen lojëra të vështira, koha do ta tregojë kush gënjen! ( video)

226

Në emisionin e mëngjesit “E dua Maqedoninë” në Sitel TV, kryetari i Komunës së Kumanovës, i cili është pozitiv për koronavirusin, dëshmoi me lot në sy për pasojat e virusit në qytet.

Duke folur se disa nga ata me të cilët ai kontaktoi ishin tashmë të vdekur, kryetari i bashkisë kapërceu emocionet e tij.

  • Kur gjendeni në një situatë të tillë, një person arrin në përfundimin se e vetmja gjë e sigurt në jetë ku duhet të mbështeteni është familja. Shtë normale të kemi një reagim emocional tek të gjithë dhe të ndjeheni të pasigurt, sepse ne po ballafaqohemi me një sëmundje të panjohur, e cila merr disa nga njerëzit me të cilët kam kontaktuar më parë dhe për këtë e pendohem sinqerisht – tha Dimitrievski.

Ai gjithashtu tha se lojëra të tmerrshme po luhen në periudha të vështira, por koha do të tregojë kush gënjen.