Bujqit revoltohen me ministrin Arianit Hoxha nga Lëvizja Besa , paralajmërojnë protesta

56

Vonesat e mëdha të pagesës së sunvencioneve për bujqit dhe blegëtorët nga ana e Ministrisë së Bujqësisë ka revoltuar tej mase këtë kategori. Sipas tyre, ministri Arianit Hoxha nuk është i interesuar për këtë problem por vetëm për marketing politik dhe prodhuesit e duhanit.

Blegëtorët dhe bujqit kanë paralajmëruar protesta duke bllokuar rrugën Tetovë -Gostivar nëse pagesa e sunvencioneve nuk behet deri javen tjeter.Blegëtorët kanë hequr shumë për të siguruar ushqimin për kafshet në këtë kohë të vështirë të vitit, njashtu edhe buqjit për të siguruar preparatet e nevojshme për fillimin e sezonës të të mbjellave. /Tetova1