Bora ka mbuluar Kodrën e Diellit automjetet duhet të kenë zinxhirë në rrota, rëndon komunikacionin në fshatrat e malësisë dhe zbardh Tetovën(VIDEO)

76

Pamjet në videon më poshtë po bëjnë xhiron në rrjetet sociale. Thuhet se është inçizuar në rrugët e Tetovës, ndërsa në to mund të vëreni se si hidhet kripa nga personat e autorizuar për mirëmbajtje dimërore të rrugëve.Bora sot ka mbuluar Tetovën dhe rëndon komunikacionin në fshatrat e malësisë.Bora ka mbuluar Kodrën e Diellit automjetet duhet të kenë zinxhirë

Këto çaste të mbulimit me dëborë në Tetovë i regjistrojnë qytetarët