Zaevi: Nuk jemi kundër propozimit të ASH-së për Ligjin për Shtetësi, por të ulemi dhe të gjejmë zgjidhje bashkë

55

Kryeministri i vendit Zoran Zaev, thotë se nuk janë kundër propozimit të ASH-së për Ligjin për Shtetësinë, duke shtuar se duhet të ulen dhe të gjejnë zgjidhje bashkë, transmeton TV21.

“Nuk jemi kundër propozimit të ASH-së për Ligjin për Shtetësi, por të ulemi dhe të gjejmë zgjidhje bashkë”, deklaroi kryeministri Zoran Zaev.