Zaevi: Do zhgënjehesha nëse BE nuk hap dritën jeshile për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

25

Kryeministri Zaev në një intervistë për Euronews Albania tha se do të zhgënjehej nëse Bashkimi Evropian nuk do t’i japë dritën jeshile Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë.

Zaev mes tjerash shtoi se të dyja vendet kanë qenë të përkushtuara në realizimin e reformave të kërkuara nga Bashkimi Evropian.

“Do të jem edhe i zhgënjyer edhe tërësisht i thyer. Ne duhet të punojmë në evropianizimin e vendeve tona, vërtet jemi të përkushtuar dhe vërtet nuk na duhen zhgënjime të reja”, deklaroi Zoran Zaev.