VMRO-DPMNE: Pandemia shfaros në Maqedoni, qytetarët i vuajnë pasojat e masave, ndërsa LSDM-ja abuzon me gjendjen e jashtëzakonshme

136

Nuk ka mbrojtje adekuate për personelin mjekësor dhe qytetarët, testimi gjithëpërfshirës mungon, dhe zyrtarët e LSDM-së po sillen si sherifa.

E vetmja gjë që funksionon janë shpalljet për punësim të përkohshëm dhe paratë që rrjedhin tek ithtarët e partisë.

Qytetarët pyesin nëse qeveria është në gjendje epidemie dhe krize apo në një fushatë politike.

Një këshilltar i LSDM-së gjatë orës policore bënte fushatë partiake, ndërsa drejtori postonte foto duke festuar me miqtë.

Shtabi republikan nuk ka asnjë informacion se shtabi komunal është testuar për shkak të dyshimeve se anëtarët janë të infektuar dhe se vetëm për shkak të propagandës zhvillon takim nën rrezikun për përhapjen e infeksionit. Protokollet janë duke u injoruar, ndërsa për shkak të betejave brenda partiake, injorohen edhe kërkesat e shtabeve.

I gjithë paniku përdoret për të liruar ata të përfshirë në çështjen Reket.

Qendra për komunikime e VMRO-DPMNE-së