VMRO-DPMNE: Në vend të vaksinave, ata menduan për krim

31

Në vend të prokurimit të vaksinave, ato padyshim që nënkuptonin krim, thonë nga VMRO-DPMNE, pas artikujve të botuar nga “La Verita”. Sipas partisë, Maqedonia po zhytet në krim dhe korrupsion.

“La Verita shprehet saktësisht se cili është problemi, pse paradhëniet për vaksinat janë kthyer nga Kina. Për prokurimin e vaksinave nga Kina, një kompani fantazmë u zgjodh nga Hong Kong, ajo kompani u përmend gjithashtu në letrat e dërguara nga Venko Filipce. Kjo është arsyeja pse Kina po e kthen avansin, prandaj Maqedonia ende nuk ka vaksina. “Ky është një tjetër skandal i madh ndërkombëtar, ky është një tjetër zhytje ndërkombëtare e Maqedonisë në krim dhe korrupsion të lartë,” tha zëdhënësi Stoilkovski.

http://mrt.com.mk/node/61474