Bora po mbulon Tetovën

43

Në këto çaste Plakat nga mitologjia shqiptare e bëjnë të veten .Sot me datë 10.03.2021 i ra hise të jetë e mërkurë ora 15 e 30 minuta në Tetovën e haruar edhe nga kurbetçarët sepse ashtu deshti miku i paftuar Pandemi-Covid19 ,filloi të bie BORË ( tetovarçe VDORË).Babai im Qemali që i ka 91 vjet më thotë dje kur binte shi parreshtur ,këtë shi dhe të ftohtë e ndal vetëm Bora …Dhe ndodhi sot Tetova pas dite po mbulohet nga Bora nga forma se si bie pra fluska të mëdhaja nuk do e mbaje në tokë do shkrihet …pra po ndryshon moti …