VMRO-DPMNE / Në vend që Treska tu kthehet shkupjanëve, ajo bëhet një vendbanim elitarë për zyrtarët e LSDM dhe BDI

64

Shilegov premtoi që t’ua kthejë Treskën njerëzve të Shkupit, i dëboi ata, dhe tani e betonizon atë dhe e bën atë një zgjidhje elitare për zyrtarët e LSDM-së dhe BDI-së.

Shilegov premtoi ringjalljen e Liqenit Treska dhe qendrës sportive Saraj në lëvizje ku ai premton një zgjidhje elitare, dhe tani ai do të bëjë betonizime rreth liqenit dhe qendrës sportive, për zgjidhjen elitare të qeverisë.

Ky është vetëm një krim tjetër për shpërndarjen e tokës shtetërore, që zyrtarët e LSDM-së dhe BDI-së të ndahen nga njerëzit në një kompleks të shtrenjtë për të cilin, siç thotë Shilegov, të gjitha institucionet janë bashkuar vetëm për t’u realizuar.

A janë institucionet e tilla të azhurnuara kur bëhet fjalë për një nevojë të qytetarëve apo vetëm kur bëhet fjalë për interesin e koalicionit qeverisës? info.mk

Njerëzit e Shkupit e kanë pritur Shilegovin për 4 vjet për të gjetur një punë dhe për të ndërtuar diçka. Ne pritëm në tunelin nën Kala, dhe nuk u bë, pritëm zgjatjen e Bulevardit Ilinden dhe nuk u bë, pritëm te Universal dhe nuk ka asgjë, por kur duhet të bëhen hacienda për elitën qeverisëse, puno fillon menjëherë.

Shilegov punon vetëm për një klikë të ngushtë njerëzish. Qytetarët e Shkupit kanë mbetur vetëm.

Është koha për punë dhe projekte të vërteta. Është koha për Maqedoninë për të gjithë njerëzit!