Vazhdon regjistrimi i mërgatës, arrin në 143 755

24

Të dhenat e fundit të Entit shtetëror të Statistikës, tregojnë se regjistrimi i diapsorës në 24 orët e fundit arrin në 143 755 qytetarë të regjistruar. Zvicra, vazhdon të kryesojë listën, me numrin më të lartë të mërgimtarëve që janë regjistruar, gjegjëisht 47 345 mërgimtarë, vijon Gjermania dhe Italia.