Sulejman Mehazi / Zaev dhe Mickoski mbani mend, atdheun tuaj nuk e bën toka, po banorët që jetojnë aty!

52

Zaev dhe Mickoski mbani mend, atdheun tuaj nuk e bën toka, po banorët që jetojnë aty!Herën e parë me Gruevskin u ndërpre regjistrimi, tani, herën e dytë u anulua për në shtator, se dimë ku është problemi?Po të bejmë disa pyetje?- Pse u anulua për në shtator kur një muaj pas, më tetor, mbahen Zgjedhjet Lokale në RMV?- E zëmë se kovidi i ka fajet, po edhe Zgjedhjet Parlamentare u mbajtën me tubime të mëdha simpatizantësh partiakë në valën më të madhe të pandemisë, kurse gjatë regjistrimit nuk do ketë kallaballëk njerëzish si nëpër fushata zgjedhore.- Mos u anulua për shkak frikës së maqedonasve nga numri i madh i të regjistruarve shqiptare të diasporës?, apo.- Mos ndoshta deri më shtator Zaevi do të shtojë numrin e maqedonasve duke ju dhënë nënshtetësi për të rritur numrin gjatë regjistrimit?, mos është këtu problemi.- Mos ndoshta deri më shtator Zaevi e Mickoski presin ndonjë tërmet nëpër qytetet shqiptare për t’u zvogëluar numri i tyre, apo deri në shtator pandemia do i mbytë shqiptarët e maqedonasit jo?Gospodine Zaev dhe Mickoski, mbani mend se atdheun dhe shtetin tuaj nuk e ben toka po popullata që jetojnë [email protected]