Rinia e koalicionit ASh-AAA i dhuron Qeverisë trofeun “Kampion i korrupsionit”

50

Pas publikimit të raportit të Transparency International, të rinjtë e koalicionit Aleanca për Shqiptarët-Alternativa, i dhuruan Qeverisë një trofe me të cilin i dhanë titullin “Kampionë të Korrupsionit”. Thanë se për 3 vite me radhë nuk kemi parë progres, por vetëm regres në luftën kundër korrupsionit në vend. Korrupsioni në Maqedoni është pjesë strukturore dhe integrale e qeverisjes, shtuan më tej, duke thënë se kjo tregon se politika është në shërbim të oligarkëve që pasurohen në kurriz popullit.