Qeveria e RMV -M.Hoxha / Janë regjistruar mbi 137 mijë qytetarë që jetojnë në diasporë

33

Zëdhënësi i Qeverisë, Muahmet Hoxha në press konferencën e sotme të rregullt njoftoi se deri më sot janë vetë-regjistruar 137.111 mijë bashkëqytetarë tanë që jetojnë dhe veprojnë në diasporë.Në Zvicër janë vetë-regjistruar mbi 45.000 mijë qytetarë, në Gjermani mbi 31.000 mijë ndërkaq në Itali mbi 19.000 mijë,” u shprehë shkurt, zëdhënësi i Qeverisë, Muhamet Hoxha.