Qeveria e RMV / Emrat e 14 të djegurve në zjarrin në Tetovë nuk do të bëhen publik – arsyeja për këtë dihet

50

Zjarri katastrofik që shpërtheu në spitalin modular në Tetovë shkrumoi 14 persona dhe plagosi 12.

Emrat e të vdekurve nuk do të bëhen publik.

Qeveria shpjegon për “Fokus” se identiteti i tyre mbrohet me ligj.

  • Në rastin e aksidentit tragjik në Tetovë, bëhet fjalë për pacientët dhe privatësia dhe identiteti i tyre mbrohen sipas ligjit. Për më tepër, rasti është nën hetim nga Prokuroria. Instituti i Mjekësisë Ligjore i dorëzoi të gjithë dokumentacionin autoriteteve hetuese, tha Qeveria për “Fokus”.