Peshkopi Petar për “Focus”: Kur do të largohem nga spitali, do të them pse u mjekuam në një klinikë private!

41

link

https://fokus.mk/vladikata-petar-za-fokus-koga-ke-izlezam-od-bolnitsa-ke-kazham-zoshto-se-lekuvavme-vo-privatna-klinika/

Së pari, për t’u thënë besimtarëve se jam mirë, po pres një test negativ, pas së cilës do të lirohem për kurim në shtëpi. Peshkopi Agatangel është gjithashtu në gjendje të mirë, ai u shtrua në spital një javë pas meje. Për pyetjen tuaj pse ne, Peshkopët, po trajtohemi nga Kovid-19 në spitalin privat Sistina, dhe nëse nuk kemi besim në shëndetin publik, unë do të jap përgjigjen kur të largohem nga spitali – kjo është ajo që Peshkopi Petar shpjegon në një bisedë telefonike për “Focus”.

Lajmi se Peshkopët janë duke u trajtuar për virusin corona në një spital privat ka qenë një temë kryesore në vend që nga dje, duke pasur parasysh që çmimet për qëndrimin atje kalojnë dhjetë mijë euro.