Për Ali Ahmetin,27 Prilli nuk është terrorizëm (video)

107

linku https://www.expres.mk/i-za-ahmeti-27-april-ne-e-terorizam-video/

Kryetari i Institutit Patriotik të VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Pandov kujtoi publikun për deklaratën e Ali Ahmetit i cili para ndryshimeve kushtetuese theksoi se njerëzit që janë në burg për 27 Prill nuk janë terroristë
Ali Ahmeti beson se pajtimi inter-etnik dhe ndëretnik është i domosdoshëm. Ai thotë se aktakuza e 27 prillit nuk ka asnjë lidhje me terrorizmin. “Kjo nuk është terrorizëm. “Njerëzit reaguan emocionalisht”.

  • Presidenti i VMRO, Hristijan Mickoski, plus udhëheqësit e të gjitha partive opozitare kërkojnë liri për patriotët nga 27 Prilli dhe fillimin e një gjyqi të ri.

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, gjithashtu pajtohet me Hristijan Mickoski dhe opozitën, se ngjarjet e 27 Prillit nuk janë terrorizëm, dhe në të njëjtën kohë ai, si çdo person normal, drejtoi gishtin tek më fajtori, “portieri” “Krsto Mukoski!
“Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Stevo Pendarovski, gjithashtu pajtohet me Hristijan Mickoski, me opozitën dhe Ali Ahmetin, se nuk ka terrorizëm më 27 Prill dhe propozon atë që populli kërkoi më 25 Prill 2021, lirinë e tyre dhe fillimin e një rigjykimi prej fillimi!
Kan mbetur Zoran Zaevi, Dobrila Kacarska, Petar Bogojeski, LSDM dhe një grusht kukulla me pagesë të cilët ende pretendojnë se vëllezërit duhet të vazhdojnë të mbajnë dënimin për terrorizëm !!! “Sloboda zaPatriotite -Sloboda za Makedonia”, shkruan Pandov në Facebook.
Lidhje me videon