Sot nuk do të ketë orë policore, shkak festa e Pashkëve!

90

Ndalesa e lëvizjes së qytetarëve në Maqedoninë e Veriut nuk do të vlejë sot, kjo për shkak të Pashkëve ortodokse.

Me vendimin e Qeverisë që u miratua ditën e martë, u vendos që ora policore të mos vlejë gjatë mbrëmjes mes datave 1 dhe 2 maj.

“Përjashtim nga ndalesa dhe regjimi i veçantë i lëvizjes janë orët e mbrëmjes mes datave 1 dhe 2 maj, gjegjësisht gjatë festës fetare Pashkët”, njoftuan nga Qeveria,

Ndërkaq, nga nesër, e diel, 3 maj, ora policore do të vazhdojë sikurse ditët paraprake. Do të fillojë në ora 21:00 dhe do të mbarojë në ora 05:00 të mëngjesit të ditës së nesërme. Ora policore nuk do të vlejë as gjatë mbrëmjes mes datave 13 dhe 14 maj, për shkak të festës së Bajramit të Ramazanit