Pas rritjes së pagesave për ngritjen e pengesave rrugore, Boçvarski ngushëllon qytetarët: Nëse është e shtrenjtë për ju, udhëtoni në rrugë lokale dhe rajonale

84

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Blagoj Boçvarski u tha qytetarëve nëse është e shtrenjtë për ata që të udhëtojnë nëpër Veles le te udhetojne nëpër rrugët lokale. Në shkurt, udhëtimi në këtë drejtim do të rritet për 120 denarë. Shuma prej 40 denarë të cilën qytetarët e kanë paguar deri më tani, do të rritet në 160 denarë.