Ora policore dhe masat tjera kufizuese vazhdohen edhe për 7 ditë

73

Ora policore që fillon në orën 20 dhe zgjat deri në orën 5 të mëngjesit, si dhe ndalimi për mysafirë në objektet gastronomike mbetet në fuqi për shtatë ditët e ardhshme.

Në Qeveri arritën rekomandimet e Komisionit për Sëmundje Infektive për të vazhduar masat edhe për një javë.

Këto masa kufizuese kanë qenë në fuqi për 14 ditë. Gastronomët do të protestojnë të martën para Ministrisë së Financave.

Ata thonë se zgjedhja e lokacionit, për të shprehur pakënaqësinë e tyre vjen nga fakti që pikërisht ky institucion menaxhon financat nga arka e shtetit, dhe gastronomët një kohë të gjatë kërkojnëpjesë nga ai kek.