Në aksionin e DEA-s, u arrestuan shefi i policisë nga Prilepi.Policia kapi drogë me vlerë më shumë se 800,000 euro

42

Policia kapi drogë me vlerë më shumë se 800,000 euro dhe një oficer i lartë policie u ndalua, tha Ministri i Brendshëm Oliver Spasovski.

Nuk ka detaje të mëtejshme mbi veprimin e policisë, përveç se ai u krye së bashku me Agjencinë e Zbatimit të Drogës të SHBA.

“Në një operacion të madh policor së bashku me Agjencinë Amerikane të Zbatimit të Drogës – DEA, droga me vlerë mbi 800,000 euro u sekuestrua, një oficer i lartë policie u ndalua. “Ne vazhdojmë së bashku me partnerët tanë strategjikë në një luftë pa kriter kundër krimit,” shkroi Spasovski në Facebook.

Disa nga mediat informuan se Shefi i Policisë së Prilepit Kire Spirkoski, i cili konsiderohet një anëtar i shquar i qeverisë në këtë qytet, u arrestua në aksion.