MPB shpalli fletarrest ndërkombëtar për Raif Miftarin

41

Ministria e Punëve të Brendshme, ka shpallur fletarrest ndërkombëtar për Raif Miftarin nga Shkupi.

Ai është i dyshuar në rastin “Dvojnik” për falsifikim të pasaportave.

Miftari është në arrati, dhe dyshohet se ka kryer veprën penale keqpërdorim të pozitës dhe autorizimit zyrtar në nenin 353 të Kodit Penal.

Për të njëjtin është caktuar edhe paraburgim, i cili do të vlejë pasi i Miftari të kapet nga organet e rendit.

Bashkë me të, në rast dyshohen edhe 10 persona të tjerë, prej të cilëve 6 tashmë janë në paraburgim.