Mevludin Saliu nga kryesia e degës së Aleancës për Shqiptarët në Kumanovë, kalon në PDSH

370

Antari i kryesisë së degës së Aleances per Shqiptarët ne Kumanovë Mevludin Saliu kalon në radhet e Partis Demokratike Shqiptare si rezultat i paknaqesive të medha sa i përket funksionimit dhe koalicioneve te dyshimta ne mes Aleances dhe Alternatives. Si rezultat i paknaqesive te ketilla dhe koalicionimeve të dyshimta Mevludin Saliu kalon në radhet e Partis Demokratike Shqiptare si parti e cila është subjekti i vetem qe kujdeset per çështjet kombëtare dhe mirqenjen sociale te Shqiptarve. Ne ditet në vijim priten edhe kalime te antarve tjer te ksaj dege ne PDSH -së …

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and outdoor
Image may contain: 4 people, people sitting and indoor
Image may contain: 9 people, including Halil Kurtishi, people smiling, people standing