Mesut Shabani -Pse ripostime ?

164

Mesut Shabani

Ripostimet më ngjajnë sikur përsëritjet e lajmeve ,por në të vërtetë dikush u përkujdes që të më fshihen dokumente faktike dëshmitë pra mu hoqën nga faqja www.telegrami.mk vetëm këto të vërteta mediale që nuk përsëriten më as në kohë as në ndodhi ….dikujt që ka vetëm muhabete e jo fakte dëshmuese e të cilat do vazhdojnë varg e vijë të dalin të prezentohen edhe në të ardhmen e shpejtë sepse kam qenë prezent dhe kam kontribuar …por pse ripost ç `ndodhi…?. mu thye paswowdi dhe pas një jave e ktheva …po pse pyes mu këto materiale,…kush u prek vallë a u doli nga mendja a haruan se i kam në arkivën familjare …gjëra edhe më interesante do nxjer por jam duke i kompletuar do ketë dëshmi edhe për Luftën e 2001 edhe për UT dhe formimini…po o burra unë kam raportuar i pari botën shqiptare dhe ndërkombëtare për hapjen e saj më 04.06.1994 nga Kuvendi Komunal Tetovë për RTSH-RTK ,kumtin e përhapa unë edhe te Radio Visari,aso kohe nuk kiste rrjete sociale FB e Twiter ose Instagram etj ,poashtu edhe kriza me refugjatët nga Kosova kush ku është në cilin kamp…bashkimet familjare i bënim mes RadioVisarit me muaj…unë kam dëshmi zanore me zë dy transmetimet e Rambujes drejpërsëdrejti në Radio Visari nga Rambueja …askush në botën shqiptare,askush as në Kosovë as në Shqipëri,asc në Maqedoni përveç te Radio Visari …po tash jemi 2001 Hazbi Likën si epror i lartë i UÇK me nofkën Komandant Qela une e futa në program edhe pse më 14 mars ishin protestat në Qendër unë e futa i pari pra e legalizova në radio legale me licencë shtetrore më 16 mars 2001 në Radio Visari Tetovë i pari janë dokumentacionet e shkruara …edhe në gjyq jam gjatë Luftës së 2001 i akuzuar që unë Mesut Shabani kam nxitur Lufftën është vendimi gjyqësor aktakuza …që i bie se unë Mesut Shabani e kam organizuar thotë gjykata .dhe Qeveria e Lupço Georgievskit ?…Kush e dërgoi RAdio Visarin në Luftë …pse ju jo nuk i prutë radiot e premtuara në thonjëza ….do të flas me fakte edhe për POEZITË në Rilindje dhe Zëri të Rinisë viteve 1980-1990, e çfaj kam unë që shkruaj poezi bukur dhe mi botonin …do të flas edhe për demostratat studentore të vitit 1981 …e çfaj kam unë se isha gjatë gjithë kohës prezent,jetoja në PRISHTINË nga 1974-1994 …a do njerëz ishin aso kohe iknin dhe nuk ishin prezent në shumë gjëra nga 1980 deri 2001 …Kasneci duhet vrarë thoshin barbarët …latinët thoshin JO …Një ndodhi dhe do e përfundoj …Konfucies ia mblodhi të gjitha librat nëpër Kinë edhe nëpër popull njëri prej mbretërve të dinastisë Min me numër nuk është me rëndësi dhe e thiri në Pallatin Mbretëror të ndaluar në PEKIN dhe ia kalli para syve..dhe mbreti nuk ndalej së vëzhguari me sytë dhe priste reagimin e Konffucies.Ai një pikë loti nuk e lëshoi por Konfucie përkundrazi qeshte .Hë tash i tha Mbreti Ming kush e ka ndikimin te populli dhe popullaritetin ti Konfucie apo unë Mbreti tu dogjën librat . Konfucie i ra me pëllëmbë të dorës mjekrës dhe tha Mbreti Ming ju dogjët të gjitha librat në Kinë por haruat se ato libra i shkroi kjo kokë dhe do i shkruaje prapë…Konfucie ndroi strategjinë shkonte fshat më fshat të provincave kineze dhe filozofinë ua shprehte me fjalë …gojëdhënat e Konfucies arrijtën deri në ditët e sotme sepse populli kinez i shpërndau .me gojëdhëna ..mbretin Min rrallë kush e përmend ….mos hyni pushtetar në luftë mediale me gazetarë dhe poetë e keni të humbur që në fillim…Mesut Shabani …tek lufta fillon me epizoda …kot e keni ishit pse nuk kontribuat …çfaj ju kam unë…që me mikrofon bëja punën time dhe ju pyes pse gjitha mediat ndërkombëtare relevante që kërkojnë një mendim jo si të shtetit pra të qeverisë kur vijnë në RMV më adresohen mua …ishit ..me mua kot e keni i kam dhënë me video gjitha gjërat ku duhen