Latas me një mesazh për anëtarët e VMRO -së: “Qëndroni në autobus, dalja nga tuneli është afër, pamja do të ndryshojë së shpejti”

51

Unë dëgjoj dhe lexoj mijëra spina, lajme të rreme dhe profile të rreme në Facebook, kërcënime për arrestime të reja dhe gjyqe nga Bihaçka (seli e LSDM) për përmbysjen e VMRO -së.Mesazhi im për anëtarët e VMRO -së është: qëndroni në autobus, dalja nga tuneli është afër, ka lëvizje dhe së shpejti pamja do të ndryshojë, ka shkruar Latas në FB.