ARTAN GRUBI -Urime për titull Doktor Shkencash / Si ligjërove në UT me titull MR nga 2013 , deri para ZKPRMV, na ndihmo të kuptojmë ?!

231

lajmi interaktiv

Artan Grubi në CV për VLADA.MK ka deklaruar se nga 2013 Ligjëron Gazetarinë në UT .E çuditëshme si ligjëroi tre lëndë si MR …

https://vlada.mk/minister/ArtanGrubi

po ashtu e gjejmë edhe në media

https://flaka.com.mk/artan-grubi-dje-zeri-i-qytetareve-ne-rruge-sot-zeri-i-tyre-ne-qeveri/

Artan Grubi në web faqen zyrtare të Fakultetit Juridik në UT -stafi- pse nuk shkruajti Musa Xhaferi po Artan Grubi

https://unite.edu.mk/faculty/fakulteti-juridik/

po ashtu vendi të pret te konsultimet për gazetari vendi është i ruajtur për ty se ndryshe nuk ka pse të shkruhej emri yt aty, por ke pushuar me siguri prej kur Inspektori i lartë i arsimit Gjorgji Ilievski iu tur UT-së

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRTSH1vzsZSzGUzI9bIVThlqZ9RDe3KbS0f1mfN78zpDKPy8-IPr96E7lwQ-7iow4U-1befL8ypHuqs/pubhtml?gid=1079114953&single=true

urime,urime ,urime titulli i DR

========================

lajmi aktiv që qarkullon

https://www.tetovasot.com/2021/08/qeverise-i-shtohet-edhe-nje-doktor-shkencash-nga-radhet-e-bdi-se/

Qeverisë i shtohet edhe një Doktor Shkencash nga radhët e BDI-së,

Qeverisë i shtohet edhe një Doktor Shkencash nga radhët e BDI-së

Ndryshimi i fotografisë së profilit të Zëvendëskryeministrit të Parë në RMV, Artan Grubi, në rrjetin social Facebook dhe komentet e ndjekësve të tij, zbuluan një lajm të cilin Grubi nuk e kishte bërë publik më herët.

Tetovasot mëson që më 16 korrik, në Tirane, Zëvendëskryeministri i Parë, Grubi përfundoi studimet e doktoraturës në Universitetin e Tiranës, duke fituar kështu titullin Doktor i Shkencave, pranë Faluktetit të Shkencave Sociale në Tiranë.

Në doktorimin e Grubit, të pranishëm ishin edhe lideri i BDI-së Ali Ahmeti, Ministri i Financave, Fatmir Besimi, Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, Ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë, Jeton Shaqiri, si dhe 3 rektorët e fundit të Universitetit të Tiranës, Artan Hoxha, Dhori Kule dhe Shezair Rrokaj.

Heshturazi, pa zhurmë mediatike, kaloi ky moment i begatimit te karrierës akademike të Zëvendëskryeministrit të Parë Grubi, edhe pse gati gjysma e Qeverisë ka marrë pjesë në ketë ngjarje, të cilën Grubi ka vendosur që mos ta bëjë publike./TetovaSot