Kryetari i parë i infektuar në Maqedoni,Gorançe Kërstevi -Çeshinovë-Obleshevë

151

linku https://www.dosie.mk/covid-19/prviot-zarazen-gradonachalnik-vo-makedonija/

Virusi Corona po fiton vrull në vendin tonë, dhe politikanët nuk janë imun ndaj tij. Kryetari i parë i komunës në vendin tonë që është pozitiv për virusin e koronës është Gorancho Krstev, kryetari i komunës së Çeshinovë-Obleshevë.

Në profilin e saj, mjekja Jasmina Aitovska ka shkruar:

Të dashur bashkëqytetarë të komunës së Çeshinovë-Obleshevë, secili prej jush që ka qenë në kontakt me kryetarin e bashkisë ose një nga punonjësit e komunës për 10 ditët e fundit duhet të kontaktoni mjekun tuaj të familjes për udhëzime të mëtejshme dhe mbrojtje personale. Mos u frikësoni Nuk ka pacientë me koronavirus, por ka simptoma pozitive nga ndërtesa e bashkisë! Sinqerisht, Dr. Jasminka Aitovska.

Është e vërtetë që në 23 Mars unë isha me berberin tani të ndjerë, por deri më 1 Prill, askush nuk e dinte që ai kishte koronavirus. Jo vetëm unë, por shumë klientë të tjerë ishin me të në ditët në vijim. Ditën që e zbuluam, caktuam një provë në Acibadem Sistina, ku gruaja ime dhe unë ishim negativ. “Më 6 mars, ne bëmë një provë tjetër në ‘Jean Mitrev’ dhe dolëm pozitiv në atë provë,” tha kryebashkiaku Kërstev për Infomax.