E paparë nga Shtabi i Krizës / Ohri rregulla të reja jo hyrje dalje me Strugën edhe kur nuk është ora policore ?!

240

linku https://www.novamakedonija.com.mk/kovid-19/vo-zemjava-19/%D0%BE%D1%85%D1%80%D0%B8%D0%B4-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%83%D1%86%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B5%D1%9A%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D0%BE/

Njoftimi u dërgohet të gjithë qytetarëve të Ohrit, të cilët kanë nevojë për lëvizje për nevoja urgjente dhe punë që nuk mund të shtyhen gjatë kohëzgjatjes së shtetrrethimit gjatë fundjavës duhet dërguar një kërkesë nëSPB Ohër deri nesër (e Mërkurë) deri në orën 12. Shtabi i Krizave të Komunës së Ohrit dërgoi një kërkesë në Shtabin e Krizave të Qeverisë për të gjetur një zgjidhje për të zvogëluar ose kufizuar lëvizjen e qytetarëve nga Ohri në Strugë dhe anasjelltas, me qëllim të mbrojtjes si dhe preventivës më të madhe të qytetarëve.