Kolonat e gjata të automjeteve në Tabanovce, shtetasit e RMV-së shkojnë për vaksinim në Serbi (FOTO)

37

Kolonat e gjata të automjeteve u vunë re në pikën kufitare Tabanovce këtë mëngjes, duke pritur për rreth 40 minuta për të lënë vendin.

Arsyeja për këtë vonesë në PKK-në Tabanovce është numri i madh i maqedonasve që kanë udhëtuar në Serbi që nga dje, ku kanë caktuar takime për vaksinimin këtë fundjavë.

Në vendkalimin kufitar Tabanovce, për shkak të intensitetit të shtuar, pritja për t’u larguar nga vendi është rreth 40 minuta, njofton AMSM.

Në pikat e tjera kufitare, pala maqedonase nuk ka më vonesa për hyrjen dhe daljen nga vendi.

https://sitel.com.mk/koloni-vozila-na-tabanovce-makedoncite-se-upatija-na-vakciniranje-vo-srbija-foto