Gazetari Triçkovski:Do të bëhem shqiptar në mënyrë që VMRO të zhduket

38

Gazetarikontoverz Branko Triçkovski, i cili është i njohur për deklaratat dhe postimet skandaloze në rrjetet sociale kundër VMRO-DPMNE, u shfaq përsëri dje në profilin e tij në Facebook.

Ai shkroi se do të regjistrohej si shqiptar në regjistrim për të kontribuar në zhdukjen e maqedonasve dhe kështu në zhdukjen e VMRO-së.

“Unë mbështes shqiptarët! Nëse diaspora shqiptare udhëheq ndaj maqedonasëve me shtatë zero, unë do të filloj të brohoras për shqiptarët, nuk përjashtohet që unë të mbështes fitoren e tyre të madhe me një deklaratë personale si shqiptar me kombësi. Zhdukja e maqedonasve do të jetë një sakrificë e vogël për zhdukjen e VMRO dhe për lumturinë e njerëzve në këtë zonë. VMRO ka të drejtë: Nuk ka maqedonas, nuk ka probleme. Ju lutem! Është e vërtetë që tingëllon disi visarjonovski, por është e vërtetë, thuhet në postimin e Triçkovskit.

https://vesnik.com/node/185720