Faktografi për Komisionin Antikorupsion për keqpërdorim të mjeteve shtetrore gjatë orarit të punës në aktivitet partiak…nga ZVKPRMV Artan Grubi &company (video+foto )

75

Se mbi Ligjin dhe Kushtetutën po vihet ZKPRMV Artan Grubi &company,dëshiron të tregojë se kur mundet Kryeministri Zaev deri në Prilep të shkojë me Helikopter …Atherë Artan Grubi Tigri i BDI-së me krejt veturat zyrtare në Gostivar në orar pune harxhon paratë e taksapaguesve shqiptarë për Aktivitete partiake të BDI-së. Keqpërdorim i pozitës dhe reklamë e keqe për RMV në kohë kur priten Raporte pozitive nga BE për RMV .I vetmi organ që mund të kontrolloje për momentin është Gjykimi i Popullit ,dhe ai nuk ka munguar .Komisioni Antikorrupsion është duke marë rrolin nga pak të PSP dhe në shumëçka po bëhet e shurdhër dhe e verbër ajo mund të ngucë procedurë në bazë të pëshpëritjes ose të fakteve nga mediat mund të hap procedurë për verifikim .www.telegrami.mk ia ofron të dyjat edhe fotografitë e “vozni parkut të Tigrit ZKPRMV Artan Grubit ” edhe videon e huazuar nga Tv Globi-Gostivar…