Gostivar- në orar pune ,me harxhime shtetrore ZVKPRMV Artan Grubi-Tigri &company bëjnë fushatë partiake …( video)

63

Se intelegjenca e një njeriu ngandonjëherë varet nga baraspesha intelektuale e tjerëve që e rrethojnë ,e ata nga se vetë aq munden mendojnë se lokomotiva intelektuale që u paraprin do i tërhjeke …dhe i lidhen verbërisht ,por 99 % e tyre jane materialista dhe interesxhinjë ,e ata kanë më poshtë në hierarki njerëz si ata ,kur janë me lokomotivën ,tash këta e luajnë rolin e lokomotivës në vertikalë e kështu me rradhë deri në vertikalistin e fundit …Në media sociale lexova një barsoletë e takimit dhe bisedës lidhur me intelektualitetin e Japonezit dhe Shqiptarit .Shqiptari i drejtohet Japonezit ,qysh bre keni shku aq larg në botën e teknologjisë …pra ju jeni më të mençurit në botë si ia keni dalë …Japonezi i thotë nga 10 japonezët 1 dallohet ne 9 jemi mesatarë por i lidhemi atij ,ndërsa tek ju shqiptarët nga 10 ,9 jeni të zgjuar njëri është budalla ju i lidheni budallait …Sot e mërkurë 28 prill …Qeveria Zaev1-2 e kapur mat për asnjë investim pra 0 investim shtetrorë në zonat e banuara ekskluzivisht me shqiptarë në Maqedoninë Perendimore..BDI pjesa e qeverisë që përfaqson shqiptarët në Qeveri se nuk ka kaçik të kapet me Zaevin në Qeveri për tia kërkuar jo asgjë tjetër respektimin e Kushtetutës për investim shtetrorë në gjithë territorin e saj ,e kapur nga afera të pista për të treguar naivëve, se nuk është ashtu edhe pse Zaevi paralajmëroi investim të ri dje në Zonën Industriale në Bunarxhik plus 25 milion euro ndërsa në zonën TIDZ TETOVO (zyrtarisht ashtu e ka emrin ) asnjë investim …në Kavadarci dhe Kriva Pallanka investime për mbi 1.ooo punsime ( ku do i gjejnë njerzit pyes?)…në Maqedoninë LIndore-Veriore-Jugore-Qendrore etj pra përveç në Maqedoninë Perendimore ndërtime shtetrore të qindra banesave sociale ..do përmendim disa raritete të fundit të Qeverisë Zaev 2 dhe ku ZVKPRM është Artan Grubi .dy gjigandë ekonomik që nuk prodhojnë por vjelin para mos shpërndarje të punsuarve në administratën shterore në hisen e tyre 25 % në Bankën Popullore të RMV -së ku ndërr reth 500 të punsuar ,vetëm 50 është numri i shqiptarëve që i bie as 10 % shqiptarë ,pra edhe 100 të punsuar shqiptarë aty duhet të punsohen Por atje viceguvernator është Fadil Bajrami nga Kërçova një ish i burgosur politik ( për aktivitete partiake të partive Marksiste Leniniste,jo për demonstratat e 1981 ) përndryshe shok i Ali Ahmetit por përveç që u sistmua vet nuk e lëvizi kashtën as një milimetër,sepse ,të punsuarit shqiptar thonë po e lëmë punsimin e 100 shqiptarëve që duhet atje të jenë plus nuk ka lëvizur as muhabetin të këtyre shqiptarëve që janë brenda të bëjë ngritje apo emrime si në horizontalë poashtu në vertikalë ,kemi ngelur në klasë thonë shqiptarët e punsuar ,njësoj rast flagrant AEK-u ku reth 300 të punsuarit numri i shqiptarëve nuk kalon 31 tash drejtori është nga radhët e BDI-së Jeton Akiku nga Gostivari dhe nuk po mundet të sistemojë ,në njësinë rajonale Regjistri Qendrorë në Tetovë hë për hë në qendër të Tetovës kur ZKPRMV ARTAN GRUBI është pushtetar ende vetëm 2 shqiptarë …dhe këtu nuk mund ta lëvizë rrotën Artan Grubi sepse nuk ka kapacitet intelektual Tigri i BDI-së dhe tash kur dështime çdo kund në prag të zgjedhjeve lokale puna pisk TIGRI I BDI-së ARTAN GRUBI & company kan kapur fushat dhe malet atje ku investon ndonjë i afërt me partinë por nga xhepi i vetë i turen si ujku deleve për tu lavdruar a në të vërtetë për të mbulëuar turpin me shoshë për mos kapacitet intelektual për të mbrojtur shqiptarët në Maqedonionë Veriore nga segregacioni ekonomik që sjell edhe shpërnguljet e të rrinëve. E para Sot ekipa e Tigrit të BDI-së Artan Grubit dhe dora vetë kishin marë me vete edhe Nevzat Bejtën ai momentalisht është nënkryetar i BDI-së çfarë lypën në përurim sipas Tigrit përurim qeveritar dhe tha Gostivari meriton më shumë, më mirë, prandaj dhe ndryshimi po vjen,duke aluduar në Bejtën …pra bjeri …ti kujtohet.. a be mendja na la sa i mençur është…vetëm mungonte REISI …Pra Tigri i BDI-së(medaljen që ia dhanë Forcat Policore Tigrat) me eskortën erdhi në orar pune me harxhime të taksapaguesve shqiptar erdhën në Gostivar dhe mbajtën miting politik të BDI-së …e dyta se na la mendja krahasimi Gostivari meriton më shumë sepse po të ishte Kryetari nga rradhët e BDIi-së e cila është në pushtetqendror atëherë më shumë do kishte përfituar,dhe gabimi në tre hapa

A) PO TEUTA ARIFI BDI -PUSHTET QENDROR BDI -nuk pamë gjë investimesh edhe atë në dy mamdate o ZVKRPM Artan Grubi ( kërkoj ndjesë o Artan Grubi Tigri i BDI-së Teuta Arifi me të vërtetë me kë është ..dhe në janar të 2021 kur erdh te ti çfarë i premtove)

B) STRUGA -RAMIZ MERKO-BDI-PUSHTET QENDRORË BDI-nuk pamë gjë investimesh

C) Po Nevzat BEJTA NË DY MANDATE BDI NË PUSHTET nuk pamë gjë investime kapitale o ZVKPRMV ARTAN GRUBI përveç iftareve me REISIN E RI tash aso kohe MYFTI i GOSTIVARIT

TIGRI I BDI-së ARTAN GRUBI nëse mendojsh se dole i mençur se krejt do i çethish prapë ,kujdes se në TETOVË që e anashkalove do të presin me daire …A komisioni ANTI KORRUPSIONI duhet të hetojë këtë parakampanjë partiake të ZKPRMV ARTAN GRUBIT

Ju ftoj që të ndiqni humorin e rradhës të dala nga deklarata e Artan Grubit nxjerë vetë në FB e tij…merni letra të lagura pranë vetes të fshijni lotët nga humori..është një lojë e gjyshit dhe nipit FLUTUROI FLUTUROI ARTAN GRUBI TIGRI I BDI_së