Epidemiologu thotë se COVID 19 kalon në maj: 15 shqiptarë të infektuar në ShBA

211

Epidemiologu shqiptar që punon në Shtetet e Bashkuara të Amerikës Skender Myrtezani, ka folur lidhur me situatën e koronavirusit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Ai në një lidhje direkte në rubrikën Sytë 7 të emisionit të mëngjesit në Klan Kosova ka thënë se situata në SHBA po bëhet gjithnjë dhe më serioze.

“Situata bëhet gjithnjë më serioze dhe më serioze.Nga 25 marsi kam kërkuar masa më rigoroze, të respektohet largësia mes dy personave me maska, dhe të përgatitet organizmi të përballon virusin po edhe të afrohet “.