Deputeti H.Snopçe ia bën me sy hyrjes në Qeveri / Votimi në Tetovë na dha sinjal se duhet të bëjmë pjesë në patriotizmin institucional.

53

lajmi interaktiv

www.telegrami.mk

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët, Halil Snopçe,në një emision tv debativ të tv21.mk Klik Plus tha se votimi i fundit në Tetovë i dha sinjal AleancËS për Shqiptarët se duhet të bëjë një hap para për të kaluar në patriotizmin institucional dhe të bëhet pjesë ekezekutivit.

KJO DEKLARATË E DEPUTETIT TË ASH DHE RRYMËS SË PRO TARAVARIT LË TË KUPTOSH SE PUSHTETI ËSHTË KAFSHATË QË NUK KAPËRDIHET.TË SHPREHESH NGA NJË PARTI NACIONALISTE NË KOLABORACIONIST I PUSHTETIT.DHE DUAN TË MBAJNË PËRGJEGJËSINË E PËRGJEGJËSISË SË DËSHTIMIT ARTAN GRUBIT DHE ALI AHMETIT ,TË CILËT NË FUND DO E PËRDORIN NË KAMPANJA TË NDRYSHME SE KA QENË PJESË E QEVERISË .SIC?! ,KJO SHPREHJE E INSTITUCIONALIZIMIT PATRIOTIK VETËM NË SHTETET NJË NACIONALE PËRDORET ,NDËRSA NË SHTETET MULTI ETNIKE ËSHTË NDARJE E KULAÇIT, PRA PARTI BIZNESI ,DEKLARATË E PA DËGJUAR NË POLTIKËBËRJEN SHQIPTARE NË RMV …DUKE MOS TREGUAR AS EDHE NJË VETËKRITIKË PËR NGULFATJEN E RRYMËS SË ISH KRYETARIT Z.SELËS NË DEGËN E ASH NË TETOVË ,KU GISHTAT E GJATË I PËRDORËN POR EDHE I FSHEHËN EDHE BDI POR EDHE AJO QË KA MBETUR NGA PDSH. PËR ATË EDHE www.telegrami.mk KËRKON ME NGULM NGA ISH KRYETARI Z.SELA TË DORZOJË MANDATIN SI DEPUTET PARA SE TË HYJË ASH NË QEVERI ,NËSE MENDONI SE NUK E DIJMË SE NË VEND TË SELËS, DUHET TË VIJË DEPUTETI I RRADHËS NGA KOALICIONI PRA NGA ALTERNATIVA GABOHENI .POR ATA QË E NGULFATËN SELËN LE TË PROVOJNË ME MINUS NJË DEPUTET,A DO E KENË PAZARIN E NJËJTË ME KOVAÇEVSKIN SHE ALI AHMETIN ,PRA SELA NUK DUHET TË TREGOHET KOLEGIAL KUR ATA I BËNË PUÇ ,JA PRA VAZHDONI PA MUA ,PROVOJENI A VËRTETË JENI ATA QË SHFAQENI NË PUBLIK…NË TË KUNDËRTËN DO E LLOGARISIN NË POLITIKË BASHKËPJESMARËS

“Ne si opozitë kemi përkrahur gjithçka në Kuvend. Prandaj duke qenë në një moment kaq kritik, duhet të bëjmë një hap para, të futemi në ekzekutiv. Votimi në Tetovë na dha sinjalin se ndoshta patriotizmi institucional, për momentin, do të shërbejë më shumë në interesa të popullit dhe të shtetit.”- tha Snopçe…PËRCJELL DHE KOMENTON …www.telegrami.mk –

MESUT SHABANI -TETOVË