Çfarë thonë gjermanët – cilat janë makinat më të mira të përdorura gati 20 vjeçare?

33

Blerja e një makine më të vjetër se 20 vjeç nuk duhet të jetë e rrezikshme.

Në tregun e makinave të përdorura ka disa modele të mira dhe shkalla e ulët e defekteve të tyre konfirmon vlerësimin e lartë nga raporti i publikuar nga gjermani “ADAC”.

Klubi gjerman i automobilave ka përpiluar një listë me modelet më pak dhe më problematike të makinave, bazuar në thirrjet për ndihmë në rrugë në atë vend.

Që raporti të jetë i besueshëm, ADAC përfshin vetëm makina që janë mjaft të mëdha në tregun gjerman.

Përveç kësaj, hidhini një sy modeleve të makinave më të vlerësuara nga viti 2001, duke treguar vetëm ato, shkalla e gabimeve të të cilëve është vlerësuar si e ulët ose shumë e ulët nga ekspertët e ADAS.

Audi A3 (1996-2003)

Audi A4 B6 (2000-2004)

Ford Focus I (1998–2004)

Mercedes C klasse W203 (2000-2007)

Škoda Octavia I (1996-2010)

Opel Astra G (1998-2009)

Toyota Yaris I (1999-2006)

Volkswagen Passat B5 (1995-2005)