Bonus prej 5% për të gjithë të punësuarit në shëndetësinë publike

35

Brenda ditës së hënë (28.06.), do të përfundojë pagesa deri tek të gjithë të punësuarit në Institucionet Shëndetësore Publike e bonusit prej 5% (për muajt mars dhe prill).

Siç sqaron drejtori i Fondit për Sigurim Shëndetësor, Faton Ahmeti bonusi do të ndahet deri në muajin dhjetor të këtij viti.botasot

Postimi i plotë:

Brenda ditës së hënë (28.06.), do të përfundojë pagesa deri tek të gjithë të punësuarit në Institucionet Shëndetësore Publike e bonusit prej 5% (për muajt mars dhe prill).

Ky bonus do të ju ndahet edhe gjatë muajve të ardhshëm, deri në dhjetor të këtij viti.

Fondi Shëndetësor përkrahës i fuqishëm në ndërtimin e shëndetësisë cilësore!